Florian Jebbink, gezelschapsdierenarts

Florian Jebbink, gezelschapsdierenarts

Sinds september 2014 ben ik werkzaam bij GELRE Dierenartsen als gezelschapsdierenarts. Nadat ik in 2009 mijn studie had afgerond ben ik in een gezelschapsdierenpraktijk in Volendam gaan werken, waar ik ruim 5 jaar met veel plezier heb gewerkt. 
In de zomer van 2014 hebben mijn gezin en ik het waterrijke Noord-Holland verruild voor de mooie en gemoedelijke Achterhoek. We wonen met onze twee zoontjes en 2 katten in Silvolde met veel plezier!

In het Zeeuwse Goes ben ik geboren en opgegroeid. Als kind had ik al een enorme passie en liefde voor dieren. Dit is ook mijn drijfveer geweest om dierenarts te worden. 

Ik vind het erg belangrijk om goede zorg te leveren met voldoende aandacht aan zowel de dieren als hun eigenaren. Dieren kunnen zelf niet vertellen wat er aan de hand is, dus is goed luisteren naar de eigenaren erg belangrijk! De afwisseling die het vak van een dierenarts heeft: onderzoeken, opereren, contact met de eigenaren, verschillende diersoorten, maakt het vak voor mij erg leuk en interessant. 

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, onze katten en de mooie natuur hier in de Achterhoek.

U kunt mij vinden op onze drie vestigingen. Tot dan!