Geplaatst op: 19-3-2015
Lisa Kappers

Voorstellen: Lisa Kappers

Graag stellen wij u voor, Lisa Kappers, onze nieuwe erkende paardendierenarts.

Lisa heeft haar studie diergeneeskunde doorlopen in Utrecht en is in 2010 aan het werk gegaan  als dierenarts bij paardenkliniek Emmeloord. Daar heeft ze verschillende disciplines van de paardengeneeskunde doorlopen. 
Omdat voor ervaring in fertiliteitbegeleiding vooral het aantal merries telt, is ze daarna aan de slag gegaan als begeleidend dierenarts bij één van de grootste hengstenhouders van Nederland, de familie Van de Lageweg (VDL Stud) in Bears, Friesland.  Daar worden jaarlijks rond de 500 merries ter dekking aangeboden. Vervolgens is ze aan het werk gegaan  in de paardenpraktijk en röntgenbus van Arts en Dier op de vestiging in Klijndijk te Drenthe. 
Naast het behandelen van paarden heeft ze veel ervaring als keuringsdierenarts.

Haar brede interessegebied heeft tot ruime ervaring geleid op het gebied van o.a.:
•    Voortplanting;
•    Veulengeneeskunde;
•    spoed en intensive care;
•    interne geneeskunde;
•    (röntgen)keuringen;
•    eerstelijns chirurgische ingrepen.

Al deze ervaringen neemt ze nu mee naar de Achterhoek.  Lisa hoopt een duurzame relatie te kunnen opbouwen met haar klanten bij GELRE Dierenartsen.
Als Lisa niet hard aan het werk is, maakt ze graag lange wandelingen met haar trouwe Jack Russel, Stella, of besteedt ze haar tijd aan andere zaken zoals koken, bakken, fotograferen of haar tuin in Doetinchem. Ze heeft uiteraard ook passie voor de paardensport, al heeft ze daar de laatste jaren helaas te weinig tijd voor gehad.

“Ik heb veel zin om aan de slag te gaan bij GELRE en kijk uit naar onze eerste kennismaking!”