Geplaatst op: 2-6-2015
Equistro Haemolytan 400

Een oppepper voor uw paard: Equistro Haemolytan 400

We hebben de winter weer achter ons gelaten en het voorjaar ontluikt heel langzaam. Dit  brengt wisselvallig weer met zich mee, waarbij de temperaturen overdag en ’s nachts sterk uiteen kunnen lopen. Afgezien van het weer verandert er voor veel paarden en pony’s ook nog een hoop andere dingen in het voorjaar. Ze gaan weer op het gras, ze verruilen hun wintervacht voor de zomervacht en er wordt vaak ook weer wat meer lichamelijke inspanning van ze gevraagd of worden beleert. Bovendien worden in het voorjaar veel paarden en pony’s ontwormt en worden er veulens geboren.

Dit vraagt heel wat aanpassingsvermogen van uw paard of pony. Een goede reden om hem of haar een beetje extra te ondersteunen! Uiteraard helpt het om die overgangen zo geleidelijk mogelijk te laten verlopen en regelmatig lekker te borstelen, maar u kunt er ook voor kiezen nog wat extra’s te doen in de vorm van een vitamine en minerale booster!

Komt uw paard of pony slecht door het haar of is hij wat futloos of herstellende van ziekte of blessure en kan hij wel een oppepper gebruiken? Dan is Equistro Haemolytan misschien wat voor uw paard. Dit product bevat hoogwaardige sporenelementen en vitaminen voor optimale ontwikkeling en prestatie. Voor vrijetijds- en sportpaarden werkt het  bovendien merkbaar vitaliserend – speciaal bij prestatievermindering, gebrekkige bloedaanmaak, bij gebrek aan eetlust en na ontwormen, echter ook bij het wisselen van haar, bij het herstel en bij het niet bereid zijn te presteren. De vloeibare, homogene vorm verzekert een snelle beschikbaarheid in het organisme.