Geplaatst op: 7-4-2017
Afbeelding: Ster LV EIB GR

Sterkliniek visitatie

Wij hebben 27 maart de visitatie commissie van Sterklinieken Nederland op bezoek gehad.  Visitatie is uniek in diergeneeskundig Nederland. De technische commissie van Sterkliniek Dierenartsen bezoekt de aangesloten Sterklinieken en bespreekt ter plekke zaken als complicaties, incidenten, richtlijnen en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke zaken worden teruggekoppeld aan alle deelnemers zodat deze vervolgens de complicaties en incidenten kunnen voorkomen, wel zo veilig voor uw huisdier.

Door middel van een goede uitwisseling van kennis en kunde werken Sterklinieken samen om steeds meer kwaliteit op ieder vlak te kunnen bieden.

De conclusie van dit bezoek is dat wij, GELRE Dierenartsen, correct handelen volgens de opgestelde richtlijnen voor veterinair handelen. Om dit kwaliteitsniveau te behouden zijn wij continue bezig te kijken of er verbeterpunten zijn zodat we hierop maatregelen zouden kunnen nemen.
We hebben enkele tips ontvangen waardoor we onze administratie nog efficiënter kunnen regelen. Zo kunnen we  nog meer tijd en aandacht geven aan onze belangrijkste werkzaamheden, de zorg voor u en uw huisdier!