Geplaatst op: 28-8-2017
September 2017: seniorenmaand

September 2017: seniorenmaand

“Oud ”is geen ziekte

Een hogere leeftijd is geen ziekte, maar het kan wel de nodige ongemakken met zich meebrengen.  Naarmate honden en katten ouder worden veranderen hun behoeften. Vaak worden ze wat rustiger, slapen ze meer en gaat alles in een wat rustiger tempo. Ook zien we veel voorkomende “ouderdomskwaaltjes”. Soms gaan ze wat moeilijker lopen, worden ze wat meer humeurig  of gaan meer drinken en/of plassen. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om onze senioren een goede oude dag te bezorgen!

Al met al een goede reden om de senior hond en kat eens in de spotlight te zetten. Dit doen wij  in september!

Zo kunt  u de gehele maand september op seniorenconsult komen met uw dier tegen gereduceerd tarief. De dierenarts zal uw hond/kat uitgebreid lichamelijk onderzoeken en samen met u de seniorenchecklist bespreken die u van tevoren toegestuurd heeft gekregen.

Tevens kunt u van de gelegenheid gebruik maken om gelijk bloed of urineonderzoek te laten doen, in september ook tegen een voordelige prijs.

Om tijdig problemen op te sporen is het nuttig bij de oudere hond en kat preventief bloedonderzoek en eventueel aanvullend urineonderzoek te doen. Zo kan er tijdig ingegrepen worden mochten er bijvoorbeeld afwijkende nier- of leverwaarden aan het licht komen.

 

Verder geven wij in september 1 + 1 korting op onze senioren en gewrichtsvoedingen voor hond en kat. Haal hiervoor bij ons  de speciale voucher op!

(actie geldig in september 2017, 1 voucher per huishouden)


Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Lichtenvoorde en Groenlo      0544-356055
Eibergen                              0545-471390

Voor meer nieuws en leuke weetjes: kijk regelmatig op onze Facebook-pagina!