Geplaatst op: 1-10-2016
Oktober: Senioren en gewrichtsmaand bij GELRE Dierenartsen!

Oktober: Senioren en gewrichtsmaand bij GELRE Dierenartsen!

“Oud ”is geen ziekte

Een hogere leeftijd is geen ziekte, maar het kan wel de nodige ongemakken met zich meebrengen.  Naarmate honden en katten ouder worden veranderen hun behoeften. Vaak worden ze wat rustiger, slapen ze meer en gaat alles in een wat rustiger tempo. Ook zien we veel voorkomende “ouderdomskwaaltjes”. Soms gaan ze wat moeilijker lopen, worden ze wat humeuriger of gaan meer drinken en/of plassen. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om onze senioren een goede oude dag te bezorgen!

Al met al een goede reden om de senior hond en kat eens in de spotlight te zetten. Dit doen wij speciaal in de maand oktober!

U bent van harte welkom op ons speciale Seniorenconsult met uw oudere hond of kat. 
De hond of kat zal uitgebreid lichamelijk onderzocht worden. Er wordt extra aandacht besteed aan bijvoorbeeld hart, longen, gebit en gewrichten. Mocht het dier klachten hebben dan worden deze besproken aan de hand van de ingevulde vragenlijst.
U kunt telefonisch een afspraak maken voor het seniorenconsult. 
Van tevoren krijgt u een vragenlijst toegestuurd. Wij vragen u deze in te vullen en mee te nemen naar het seniorenconsult. De dierenarts zal deze met u doornemen tijdens het seniorenconsult.

Korting op het seniorenconsult, bloedonderzoek en urineonderzoek!

Tijdens het speciale Seniorenspreekuur nemen wij extra tijd voor u en krijgt u korting op het consult! 
Ook op het aanvullende urine- en bloedonderzoek geven wij korting! Dit onderzoek kan op verzoek van uzelf door ons worden uitgevoerd  ter controle van de orgaanfuncties. Urine of bloedonderzoek kan ook geadviseerd worden door de dierenarts. Bijvoorbeeld aan de hand van de checklist die u van te voren heeft ingevuld of nadat er afwijkingen zijn gevonden na het lichamelijk onderzoek.

Tevens geven wij 1 + 1 gratis op de senioren en gewrichtsvoeding van Specific voor hond en kat! Goede voeding voor de oudere hond of kat is van wezenlijk belang, en kan een grote bijdrage leveren aan de ondersteuning van de verouderde organen en gewrichten van het dier.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen. 
Eibergen: 0545-471390
Groenlo en Lichtenvoorde: 0544-356055

Voor meer nieuws en leuke weetjes houd onze Facebook-pagina in de gaten!

NB: Mocht u tijdens het Seniorenconsult aanvullende behandelingen willen (bijv. vaccinaties, nagels knippen, anaalklieren ledigen), dan wordt dit voor normaal tarief in rekening gebracht.