Nieuws
December
4
1

Honden en vuurwerkangst
Is uw hond bang voor vuurwerk? Er zijn verschillende zeer nuttige tips om uw hond en uzelf een prettige jaarwisseling te bezorgen. Kijk op onze website of informeer bij een van onze assistentes. Vuurwerkangst bij honden.

Lees meer
December
1
1

Katten en vuurwerkangst
Niet alleen honden maar ook katten kunnen bang zijn voor vuurwerk. U kunt uw kat helpen met o.a. enkele kleine aanpassingen in uw huis. Daarnaast zijn er producten verkrijgbaar die stress tijdens Oud en Nieuw kunnen helpen verminderen. Informeer tijdig bij een van onze assistentes of lees meer hierover op onze website. Vuurwerkangst bij katten.

Lees meer
November
25
1

Chocoladeletters? Kijk uit!
Leg de chocoladeletters op een veilige plek: weg van hond en kat. Chocolade is namelijk giftig voor onze huisdieren. Neem altijd contact met ons op wanneer uw huisdier chocolade heeft gegeten. Uiteraard is het voorkomen hiervan beter. Dus zorg ervoor dat ze niet bij deze lekkernijen kunnen komen. 

Lees meer
November
23
1

Vuurwerkangst? Start tijdig met trainen
Is uw huisdier bang voor vuurwerk? Begin dan tijdig met trainen. De vuurwerk CD kan een hulpmiddel zijn bij het verminderen van angst voor vuurwerkgeluiden bij uw hond of kat. 

Lees meer
November
21
1

Schoentje zetten
Sinterklaas komt dit jaar ook bij GELRE Dierenartsen. Daarom willen wij onze jonge dierenvrienden (t/m 10 jaar) vragen om de schoen zo mooi mogelijk in te kleuren en in te leveren voor 30 november op één van onze vestigingen. Op 5 december mag je het schoentje weer gevuld ophalen.  

Lees meer