Vectra 3D

Vectra 3D

De gepatenteerde applicator van Vectra 3D heeft een lange punt zodat het product doorheen de pels makkelijk kan worden aangebracht op de huid, en schaafwonden vermeden worden. De applicator uit 1 stuk werd klinisch getest om een correcte dosering te garanderen, is makkelijk te openen en zorgt ervoor dat het product snel en zonder morsen wordt aangebracht.

 

Gepatenteerde applicator:

  • Schoon
  • Gebruiksvriendelijk
  • Smooth-glide technologie
  • Maakt het mogelijk onder de pels te gaan
  • Rechtstreeks contact met de huid

Vlooien

Vermindert bloedopname door vlooien binnen de 5 minuten. Gedurende een maand worden vlooien op een hond in slechts 2 uur gedood. De vlooien worden van de behandelde hond verdreven binnen de 5 minuten na besmetting en sterven. Werkzaam tegen zowel Ctenocephalides felis (kattenvlo) als Ctenocephalides canis (hondenvlo).

Onvolgroeide vlooien
De IGR (insectengroeiregulator) van Vectra 3D biedt permanente bescherming tegen eitjes, larven en poppen en stopt de ontwikkeling tot volwassen vlo. Beschermt de hond gedurende een hele maand en beschermt de omgeving van de hond gedurende twee maanden.

Teken

Doodt de drie belangrijkste Europese tekensoorten van honden gedurende een hele maand (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus) en tot drie weken (Dermacentor reticulatus). Afwerende werking, dankzij het ‘hot foot’-effect waardoor de teek bij contact met de behandelde hond verstoord gedrag vertoont en van de hond valt.

Zandvliegen, muggen en stalvliegen


Zandvliegen
Afwerend effect tegen zandvliegen (Phlebotomus perniciosus) vanaf de eerste dag na toediening  gedurende een hele maand.

Muggen
Afwerend effect voor twee soorten (Culex pipiens, Aedes aegypti), en doodt de agressieve Aedes aegypti. Stopt bijten. Een totale vermindering van voeden van meer dan 85%, vanaf de eerste dag gedurende een hele maand.

Stalvliegen
Doodt vliegen van het geslacht Stomoxys bij contact en verhindert dat ze zich voeden. Vectra 3D weert vliegen af en helpt honden te beschermen tegen pijnlijke beten.
 

Vectra 3D