De kliniek
De kliniek
Hond
Hond
Kat
Kat
Kleine zoogdieren
Kleine zoogdieren
Kidspagina
Kidspagina
Gezelschapsdieren: 0544-356055

Gezelschapsdieren

Bij GELRE Dierenartsen staat een bekwaam en enthousiast team van  dierenartsen en assistenten voor u klaar om optimale zorg te bieden aan uw huisdier. Door een goede combinatie van kwaliteitsgerichte diergeneeskunde en een advies op maat kunnen wij er alles aan doen om uw huisdier gezond te maken en gezond te houden. Wij weten hoe belangrijk de band tussen u en uw dier is. Daarom hechten we veel belang aan persoonlijke aandacht en het duidelijk en uitgebreid bespreken van onderzoek en behandeling.
Buiten de algemene eerstelijns zorg voor uw huisdier bieden wij u als praktijk ook uitgebreide mogelijkheden op verschillende vakgebieden. Hiervoor beschikken wij over moderne onderzoeks- en behandelingsapparatuur en een eigen laboratorium. De diverse chirurgische ingrepen worden door ons in een goed geoutilleerde operatiekamer uitgevoerd waarbij we beschikken over gasnarcose om zo het narcoserisico tot een minimum te beperken.
 
GELRE Dierenartsen beheert een eigen apotheek en onze gediplomeerde paraveterinairen staan graag voor u klaar met advies over diergezondheid, voeding, verzorging en gedrag. Tevens is onze praktijk een onderdeel van de Oosthof, een samenwerkingsverband van meerdere praktijken. Hierdoor kunnen we onze specifieke kennis en ervaringen op het gebied van de geneeskunde  van de gezelschapsdieren onderling delen, zodat we de kwaliteit van onze zorg op een nog hoger niveau kunnen aanbieden.
Bovendien staat ons team bij spoedgevallen dag- en nacht voor u klaar. Wij hopen dan ook uw huisdier de zorg te kunnen geven, die u zichzelf zou toewensen.
 

Uw dier, onze zorg!

 

De online dierenapotheek voor huisdieren!hond en kat