Neem contact opNieuwsbrief

Dierenarts Aalten

Bent u op zoek naar een dierenarts in de buurt van Aalten? Dan bent u bij Gelre Dierenartsen aan het goede adres! Wij beschikken over locaties in Eibergen, Groenlo en Lichtenvoorde, speciaal ingericht voor de behandeling van uw dier(en).

Gespecialiseerde diergezondheidszorg en moderne apparatuur

Uiteraard wilt u de beste zorg voor uw dier. De dierenartsen van Gelre Dierenartsen bieden gespecialiseerde diergezondheidszorg.

Daarnaast beschikken wij over moderne apparatuur waarmee wij de juiste diagnose kunnen stellen, behandelingen kunnen instellen en operaties uit kunnen voeren. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

Een compleet overzicht van onze diensten vindt u op onze website.

Heeft u een dierenarts nabij Aalten nodig?

De dichtsbijzijnde vestiging van Gelre Dierenartsen ligt op nog geen 15 minuten rijden in Lichtenvoorde. Daarnaast beschikken wij ook over dierenklinieken in Eibergen en Groenlo. U kunt bij ons terecht voor behandeling van uw huisdier, paard of landbouwhuisdier.

Onze telefoonnummers:

Locatie Lichtenvoorde & Groenlo: 0544-356055
Locatie Eibergen: 0545-471390.

Daarnaast kunt u uw vraag en/of opmerking mailen naar [email protected].

Onze klinieken zijn van maandag t/m vrijdag geopend. Daarnaast kunt u in Groenlo en Lichtenvoorde ook op zaterdag terecht. Hier vindt u uitgebreide informatie over onze openingstijden

Behandeling van uw dier(en) is mogelijk na het maken van een afspraak.