De locaties
De locaties
Lees verder
Telefoonnummers
Telefoonnummers
Lees verder
Openingstijden
Openingstijden
Lees verder
Contactformulier
Contactformulier
Lees verder
Administratie
Administratie
Lees verder
Wijzigen gegevens
Wijzigen gegevens
Lees verder
Afbeelding: Sterkliniek GELRE Dierenartsen 1

Sterkliniek

Door de kwaliteit van de zorg die wij als praktijk bieden en de continue inzet om ons te blijven verbeteren zijn wij sinds mei 2016 beloond met de toetreding tot het samenwerkingsverband van Sterkliniek Dierenartsen.  Sterkliniek Dierenartsen BV is een samenwerkingsverband van gezelschapsdierenklinieken verspreid over Nederland.

Hoe wordt de kwaliteit geborgd?
Sterkliniek Dierenartsen BV heeft een ISO 9001:2008 kwaliteitssysteem dat ervoor zorgt dat elke deelnemer zich continu verbetert. ISO stelt de belangen van de cliënt centraal. Bij Sterkliniek Dierenartsen bewaakt Lloyd’s Register Quality Assurance, een onafhankelijke organisatie, de belangen van de diereigenaren door jaarlijkse controle van de organisatie en de deelnemers. U vertrouwt  tenslotte uw  huisdier toe aan de zorg van de dierenarts, kwaliteit moet daarbij een zekerheid zijn!

De deelnemers van Sterkliniek Dierenartsen BV wisselen kennis en ervaringen uit, behandelingen en protocollen worden met elkaar besproken en er is een verplichting tot nascholing.  Zo wordt het kennisniveau voortdurend verhoogd. Bovendien wordt er een strikt apotheekbeleid gevoerd en wordt er gewerkt met een verantwoord antibioticumbeleid.