Gezelschapsdieren
Gezelschapsdieren
Paarden
Paarden
Varken
varken
Rundvee
rundvee
Contact
Link: 1453
Landbouwhuisdieren en paard: 0544-356050
Gezelschapsdieren: 0544-356055

Praktijk informatie

GELRE Dierenartsen is een samenwerkingsverband van vijftien dierenartsen gevestigd in de Achterhoek. Met locaties in Lichtenvoorde, Eibergen en Groenlo. Met behulp van drie moderne, goed geoutilleerde dierenklinieken staan wij altijd voor u klaar. Bij elke behandeling vormt een goed overleg tussen cliënt en behandelend dierenarts het uitgangspunt. Gemotiveerde en goed opgeleide assistentes maken de zorg voor uw huisdier compleet.

Moderne apparatuur
De klinieken bieden ruimte voor onderzoek en behandeling (bijv. operatie) van gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van röntgen- en echodiagnostiek, inhalatieanaesthesie en beademing. Daarnaast is er een laboratorium voor onderzoek van bloed, faeces, urine en melk. Een uitgebreide apotheek staat borg voor een vakkundige levering van medicijnen.

Januari
13
DIY! Groentenstam voor je konijn!
Nog een leuke DIY (Do It Yourself) voor het konijn. Tracteer uw konijnen zo nu en dan op een heerlijk groentenhapje.
Lees verder
Januari
10
Reminder! Informatieavond konijn
Denkt u nog aan onze leuke en informatieve avond over het konijn? Geef u snel op en leer meer over uw konijn.  Voor een goede impressie kunt u kijken op de website van dierentrainer Bernice Muntz. 
Lees verder
Januari
2
DIY! Groentenlijn voor je konijn
Een leuk filmpje om het jaar goed mee te beginnen. Bekijk dit filmpje en maak zelf een leuke groentelijn voor je konijn!
Lees verder
December
27
Vertrek Esther van den Brandt
Onze gezelschapsdierenarts Esther van den Brandt gaat GELRE Dierenartsen per 1 januari verlaten. Ze heeft bij ons een herintredingtraject gevolgd dat nu na 3 jaar is verstreken. Aangezien zij de vrouw van ons maatschaplid Bas Kolpa is en GELRE Diere...
Lees verder
webshop
Samenwerkende praktijken

0544-356055 (24/7 bereikbaar)